Wie zijn we

Touring CarSelect is een online platform waarop je recente tweedehandse en stockwagens vindt met minimaal 1 jaar garantie. De voertuigen worden aangeboden door erkende professionele verkopers. Onze partner dealers zorgen ervoor dat dat al hun wagens voldoen aan strenge criteria, regelmatig door Touring gedubbelcheckt. Met één klik krijg je de contactgegevens van de verdeler van jouw droomauto.
Bovendien krijg je via onze partners ook toegang tot een waaier van optionele diensten – denk aan financiering, verzekering en bijstand – zodat je meteen de weg op kan met je nieuwe aanwinst.

Op Touring CarSelect vind je ook het juiste antwoord op je autovragen. Is een tweedehands EV een goed idee? Welke wagens zijn toegelaten in Low Emissie Zones in mijn regio? En natuurlijk bespreken ook de opvallendste nieuwe modellen.

Touring CarSelect Kwaliteitscharter

De dealers die wagens aanbieden op Touring CarSelect hebben het Touring CarSelect Kwaliteitscharter ondertekend. Hierdoor garanderen zij, onder meer, dat de aangeboden voertuigen voldoen aan tot 100 controlepunten van Touring. Bovendien voeren de experten van Touring op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit op de aangeboden voertuigen. Samen met de dealers zorgen wij voor uw kwalitatieve wagen zonder zorgen.

Ontdek het volledige aanbod

Onze Dealers

Op Touring CarSelect vind je alleen wagens aangeboden door erkende professionele verkopers. Onze partners dealers onderschrijven een kwaliteitscharter. Dit betekent dat al hun wagens voldoen aan een lange lijst criteria, regelmatig door Touring gedubbelcheckt. Het aanbod van onze partners bestaat enkel uit kwalitatieve wagens, met minimaal 1 jaar garantie, maximum 5 jaar oud en hoogstens 150.000 kilometer op de teller hebben.

Ontdek het volledige aanbod

Betrouwbare partners

Touring CarSelect heeft solide partners met een uitstekende reputatie.

Samen verbinden we ons om een ecosysteem rond mobiliteit uit te bouwen dat tegemoetkomt aan de veranderende behoeften van de weggebruiker. Uit een recente mobiliteitsstudie blijkt duidelijk dat “vertrouwen” essentieel is. Met Touring CarSelect bieden wij onafhankelijk advies en aangepaste diensten ter beschikking van de particuliere klant en van de professionele verkoper.

Autoverzekering

Bereken uw prijs

Pechverhelping

Bereken uw prijs

Onze team

Management & Sales

Walter Torfs

CEO

Patrick Demeuter

COO

Justine Delmée

Sales

Szandra Peeters

Client Success

Marketing

Brent Van Wiele

Digital Project Manager

Diego Llera

Performance Marketeer

Jolien Van Praet

Performance Marketeer

Development

Liviu Mazilu

Solution Architect

Oana Ivascu

Technical Product Owner

Lucian Cojocaru

Development Team Lead

Iulian Fundacescu

Senior Frontend Developer