De diensten en oplossingen van onze partners

Financiering

AlphaCredit, een 100% dochteronderneming van BNP Paribas Fortis, is marktleider op het gebied van consumentenkredieten in België en het Groothertogdom Luxemburg. Wij zetten ons via een compleet gamma kredietoplossingen in voor een meer verantwoordelijke en duurzame consumptie. Als verantwoordelijke en innovatieve speler bieden wij kwaliteitsdiensten aan en hebben wij zodoende een positieve invloed op de economie. Onze financiële oplossingen bevorderen de ontwikkeling van de circulaire economie en de energietransitie voor Belgische consumenten.

Via tal van dealers in België biedt AlphaCredit flexibele financieringsoplossingen voor zowel nieuwe als tweedehandsvoertuigen.

Autoverzekering

AG is marktleider in verzekeringen in België en kan rekenen op 200 jaar ervaring en expertise om zijn 3 miljoen klanten te bedienen. Elke dag behandelen de teams maar liefst 1.700 schadegevallen en betalen ze meer dan 4 miljoen euro aan schadevergoedingen uit.
BA Auto, mini omnium, omnium, rechtsbijstand … AG heeft een uitgebreid gamma in de aanbieding. U kan dus met een gerust hart de baan op.

 • De BA Auto is verplicht. Maar AG doet meer dan het wettelijke minimum. Met de verzekering Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid Auto van AG krijgt u gratis onmiddellijke bijstand en een vervangwagen.
 • Hebt u uw zinnen gezet op een nieuwe of recente tweedehandswagen? Top Omnium van AG is een formule die speciaal is ontwikkeld voor nieuwe voertuigen, ze dekt alle schade aan uw wagen, ongeacht de oorzaak.
 • Wil u dezelfde bescherming voor uw tweedehandswagen? Kies dan voor Top Occasium van AG, een omnium ontworpen voor tweedehandsvoertuigen die ook alle schade aan uw wagen dekt, ongeacht de oorzaak.
 • Hebt u niet echt een omnium meer nodig, maar wil u toch een aanvullende dekking? AG biedt u de OmniNatuur-verzekering, een uitgebreide bescherming tegen materiële schade veroorzaakt door natuurkrachten (overstroming, storm, hagelbui, …). Wil u ook een dekking voor glasbreuk? Kies dan voor de verzekering OmniNatuur&Glass.

Uw voertuig is goed verzekerd, net als uw passagiers … Niets vergeten?

Bij een ongeval dekt de BA Auto niet de lichamelijke schade van de persoon die achter het stuur zit. Gelukkig heeft AG de gepaste formule: de verzekering Top Bestuurder dekt deze kosten tot 1.250.000 euro.

En voor de volledige bijstandsservice voor uw wagen alsook voor uw gezin biedt AG u Top Bijstand: een complete bijstandsverzekering inclusief herstelling, slepen, vervangwagen. Bovendien zijn de medische kosten en hospitalisatiekosten vergoed als u ziek of gewond bent. En als u een ski-ongeval hebt, of als u tijdens een uitstap in Italië uw been breekt, worden de repatriëringskosten vergoed.

Neem contact op met een makelaar of een BNP-kantoor om te weten welke verzekering het beste bij u past. Surf naar www.ag.be voor meer informatie over de verzekeringen van AG en de contactgegevens van onze distributiepartners.

Meer informatie over de prijs

Touring pechbijstand

Of je nu met de auto, motor of fiets rijdt, dankzij onze partner Touring ga je elke dag weer gerust op weg. Heb je pech, dan staan de 200 Touring wegenwachters 24u/7 voor je klaar, overal in België. En dit al meer dan 125 jaar. De wegenwachters zijn opgeleid volgens de nieuwste technologieën, en weten dus perfect hoe je elektrische auto of fiets te depanneren. Ga je naar het buitenland? Dan gaat Touring met je mee. Dankzij het internationaal netwerk van wegenwachters helpen ze bij pech in heel Europa. Met een reisverzekering, ben je bovendien gedekt voor medische interventies in de hele wereld.

Als mobiliteitspartner draagt Touring kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Waar je ook naartoe gaat, en welke beslissingen je ook neemt, onze partner Touring is er voor jou.

Meer informatie

Private & Business Lease

Echte rijkdom? Dat is vrijheid. Ongebondenheid. Gemoedsrust. De vrijheid om je leven in te richten zoals jij het wil, op jouw maat. Zonder onaangename verrassingen of extra kosten.
Die vrijheid en gemoedsrust, dat is preciés wat Arval jou te bieden heeft. Een bijna-nieuwe auto autoselect.arval.be voor een vast bedrag per maand. En verder geen gezeur.

Waarom kiezen voor Arval?

Arval is een betrouwbare leasing partner. Meer nog, in 2023 vierden we als eerste Belgische leasemaatschappij ons 100.000ste voertuig op de weg, een belangrijke mijlpaal.
Daarnaast zijn we ook dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.

Arval AutoSelect biedt tweedehands auto’s aan via leasing met veel voordelen:

 • Volledige onderhoudsgeschiedenis
  We kiezen onze auto’s via een streng selectieproces, waarbij we de staat, kilometerstand en specificaties onder de loep nemen.
 • Beschikbaarheid
  Al onze wagens zijn op voorraad. Dankzij ons eenvoudig proces en opvolging op maat zit u binnenkort achter het stuur van uw wagen!
 • Gemoedsrust
  U kunt rekenen op een volledig dienstenpakket, zodat u zorgeloos de baan op kan. Arval neemt alles voor haar rekening zodat u kan focussen op uw activiteit!
 • Voertuigen jonger dan 5 jaar
  Onze voertuigen zijn afkomstig van langetermijnverhuur en hun eerste inschrijving dateert van minder dan 5 jaar geleden.
Ga naar Arval AutoSelect

Uitgebreide garantie

De garantie op uw tweedehandsvoertuig verlengen? Dat is heel eenvoudig met onze “Extended Warranty”-verzekering

Financiert u de aankoop van uw tweedehandsvoertuig bij Alpha Credit? En wenst u zich te beschermen in geval van een mechanische panne? U hoeft zich geen zorgen meer te maken over onverwachte herstellingsfacturen nadat de garantie van de verkoper is verlopen. Onze “Extended Warranty”-verzekering regelt dat voor u. De verkopersgarantie van minimaal één jaar wordt hiermee verlengd tot het einde van uw financiering. Om langer en zonder zorgen van uw tweedehandsvoertuig te genieten.

In het kort:

 • Dekking van de kosten van vervangingsonderdelen en werkuren in geval van een gedekte panne
 • Bijstand en pechverhelping door Touring bij panne in België en vervangwagen
 • Eenvoudige inschrijving en geïntegreerd beheer met het krediet
 • Reparatie in een garage naar keuze en rechtstreekse betaling aan de hersteller

Voor de exacte omvang van de dekking, raadpleeg hier de algemene voorwaarden en precontractuele informatie

Geïnteresseerd in ons product Extended Warranty? Praat meteen met je verkoper.

Belangrijke informatie

Wie zijn wij?
De collectieve polis waarbij u zich kunt aansluiten, is van Cardif Assurances Risques Divers (BCE BE0435.025.994, BNB 978), een verzekeringsmaatschappij naar Frans recht, met maatschappelijke zetel te Boulevard Haussmann 1, F-75009 Parijs, en haar Belgische bijkantoor Warandeberg 8 bus 2, 1000 Brussel, en wordt onderschreven door Alpha Credit, Warandeberg 8 bus 3, 1000 Brussel, BCE BE0445.781.316, verbonden agent van de verzekeringsmaatschappij. Alpha Credit ontvangt een commissie voor deze verzekeringsdistributieactiviteit.

De Extended Warranty-schadeverzekering voorziet in de uitkering van een schadevergoeding indien het verzekerde voertuig aan het einde van de proeftijd in panne valt wegens een defect verzekerd onderdeel. Belangrijkste uitsluitingen: opzettelijk feit, normale slijtage. De verzekering heeft een looptijd van 1 jaar met stilzwijgende verlenging. Het Belgische recht is van toepassing.

Heeft u een klacht?
Eventuele klachten kunnen worden gericht aan de verzekeraar (klachtenbeheer@cardif.be) of als de voorgestelde oplossing u niet gepast lijkt, aan de Ombudsman van de Verzekeringen, De Meeûssquare 35, 1000 Brussel, info@ombudsman-insurance.be